Ändringar på Altea AB’s hemsida

26 november, 2007

Som många av våra kunder har märkt så har vår hemsida förändrats. Flera av våra kunder har också uppmärksammat att det inte har funnits några kursiva lagar de sista dagarna. Vi beklagar detta.

Anledningen till förändringarna är att våra kunder nu kan få möjlighet att ha hela sitt ledningssystem på vår hemsida. Detta har krävt att vi bytt programmeringsspråk och webbhotell. Från och med 28/11 skall allt fungera och alla ändringar ha trätt ikraft.

Ändringar avseende lagdelen
Ändringar av lagar och andra krav presenteras numera i avvikande färg och förblir så tills behörig på företaget kvitterar ändringen. För att kunna kvittera ändringarna erfordras att man är administratör. Ni avgör själva vem eller vilka som skall vara administratör/er. Administratörer kommer att erhålla personliga användaruppgifter så att åtgärder kan hänföras till en enskild person. Med hjälp av dessa användaruppgifter kan administratörerna även skriva kommentarer till alla lagar och andra krav i lagdatabasen.

För att få administratörs uppgifter fyller i dokumentet som Ni hittar under gemensamma dokument och mailar till david@altea.se eller skickar som fax till 013-163034.

Vill Ni har era dokument här?

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB