Ta hjälp att förbättra lånevillkoren!

28 mars, 2014

Fundcurve hjälper företag att se över och förbättra sina lånevillkor och är marknadsledande på att analysera företagslån (checkräkningskrediter, lån, leasingavtal m.m.). Genom att räkna på samma sätt som bankerna gör de en analys som visar den motiverade räntan för just Ditt företag.

 

Som kund till Altea kan Du ta hjälp av Fundcurve att bedöma och förbättra Dina lånevillkor helt utan fasta avgifter. Istället för att betala 1 999 kr för en analys och göra jobbet själv är analysen gratis och Fundcurve tar ansvar för diskussionen med banken. Du betalar istället hälften av första årets räntebesparing och enbart om Du faktiskt får en räntebesparing.

 

Flera kunder till Altea har redan förbättrat sina lånevillkor med hjälp av Fundcurve. Läs exempelvis om Artex i revisorernas tidskrift Resultat eller om Erikssons Glas i Corren. Fundcurve kan även rekommendera de rapporter Fundcurve publicerar tillsammans med Almega och där utvecklingen för företagslån i allmänhet beskrivs.

 

Kontakta Tommy Furland på Fundcurve eller David Börjesson på Altea om du vill veta mer eller diskutera förutsättningarna för just Ditt företag.

 

Tommy Furland, 0703-30 28 25, tommy@fundcurve.se
David Börjesson, 013-24 41 73, david@altea.se

 

För frågor eller information, kontakta Altea AB.