Fler och fler myndigheter ansluter sig till Mina meddelanden

19 februari, 2015

Mina meddelanden är en tjänst som gör att du kan ta emot och samla din myndighetspost digitalt. Tjänsten har tagits fram i samarbete med Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket, och regeringen har gett Skatteverket i uppdrag att förvalta tjänsten. Sedan 2014 är även Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Transportstyrelsen med i utvecklingen.

 

För att t.ex. få snabb information om ändringar i Ert företag (t.ex. företagskapning) får man som ansluten snabb information från Bolagsverket. Man kan även snabbt deklarera via en länk till Skatteverkets E-tjänst.

 

Mer information finner Ni på Mina meddelanden.

 

Informationen kommer från Arbetsliv.

För frågor eller information, kontakta Altea AB.