Tävling för miljöinnovationer

23 april, 2015

Green Innovation Contest bjuder in innovatörer inom miljöteknik att delta med sina innovationer. Målet med tävlingen är att fler innovatörer ska lyckas utveckla sin produkt eller tjänst till marknaden.

 

I Green Innovation Contest tävlar miljöinnovationer inom allt från beteendeförändringar, teknik, resurser, vatten och appar. Tävlingen vänder sig till alla som har en hållbar miljöinnovation med potential att bli en tjänst eller produkt på marknaden, det kan vara privatpersoner, studenter och forskare, liksom start-ups och etablerade småföretag. Målet är att hitta lösningar som kan stärka en hållbar tillväxt och bidra till svensk konkurrenskraft.

 

Tävlingen är öppen för innovatörer från hela Sverige som vill delta med sin miljöinnovation. Sista anmälningsdag är den 10 juli.

 

Deltagarna lämnar in sina bidrag via Innovatums sida för anmälningar. En beredningsgrupp går igenom alla bidrag och väljer ut de tio främsta innovationerna, som presenteras för en oberoende jury bestående av personer från näringsliv, akademi och sakkunniga inom området miljö och teknik. Deltagandet kan vara ett första steg att marknadsföra sin innovation och öka chansen att knyta värdefulla kontakter.

 

Tävlingen leds av Innovatum och finansieras av Energimyndigheten, Tillväxtverket, samt Västra Götalandsregionen.

 
Här finner Ni anmälan och mer information om Green Innovation Contest.

 
Informationen kommer från Energimyndigheten.

För frågor eller information, kontakta Altea AB.