Den 10 augusti – sista dag att betala för att få YKB i tid

25 april, 2016

Transportstyrelsen uppmanar förare som vill vara säkra på att få sitt yrkeskompetensbevis före den 10 september att betala för tillverkningen av kortet senast den 10 augusti.

 

Nu är det mindre än fem månader kvar tills merparten av alla förare som kör godstransporter med tung lastbil måste ha ett yrkeskompetensbevis. Den senaste statistiken visar att antalet genomförda fortbildningar ökar men också att många väntar med att betala för tillverkningen av kortet.

 

Transportstyrelsen vill nu uppmana förare att betala för tillverkningen av kortet så snart de är färdiga med fortbildningen och har fått sin inbetalningsavi. Den som vill vara säker på att få sitt kort i tid bör betala senast den 10 augusti 2016.

 

Här finner Ni mer information.

 

Informationen kommer från Transportstyrelsen.

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB.