Nytt upphandlingsstöd

6 oktober, 2016

Nu har Upphandlingsmyndigheten kompletterat sitt upphandlingsstöd med en frågeportal dit man kan vända sig med sina frågor.

 

Upphandlingsmyndigheten lanserade sin publika frågeportal för frågor om upphandlingsprocessen och andra delar som Upphandlingsmyndigheten ger stöd inom, såsom exempelvis miljö- och sociala hänsyn.

 

I stället för att skicka ett mail eller ringa kan frågeställaren nu ställa sin fråga via en webbaserad frågeportal som finns här på vår webbplats. När en fråga besvaras blir både frågan och svaret publikt, men som avsändare av frågan kan man fortfarande vara anonym. Frågor och svar blir således tillgängliga för alla och också sökbara både inom portalen och via Google.

 

Avsikten med portalen är att samma frågor inte ska behöva besvaras flera gånger och att fler ska hitta svar på sina frågor utan att ens behöva ställa dem. Arbetssättet ska blir mer resurseffektivt för alla.

 

Här finner Ni frågeportalen.

 

Informationen kommer från Upphandlingsmyndigheten.

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB.