”Kolla elföretaget”

9 maj, 2017

Elinstallationsföretag som arbetar på annans anläggning ska efter den 1 juli 2017 finnas i Elsäkerhetsverkets register. När Ert företag är registrerat kan Ni använda ”Kolla elföretaget”-symbolen för att få kunder att själva kontrollera att ni finns i detta register.

 

Symbolen/klistermärket syftar till att uppmana potentiella kunder att ”kolla upp” att ert företag finns i Elsäkerhetsverkets register och därmed har åtagit Er att följa regelverket samt står under Elsäkerhetsverkets tillsyn. (E-tjänst på Elsäkerhetsverkets webbplats fr.o.m. 1/7)

 

Symbolen finns som klistermärke i Elsäkerhetsverkets publikationsshop och för nedladdning i olika filformat. Ni finner publikationsshopen här.

 

Observera att e-tjänsten Kolla elföretaget öppnar den 1 juli 2017 och först då blir registrerade elinstallationsföretag sökbara på Elsäkerhetsverkets webbplats.

elsakerhetsverket-kollaelforetaget-lr

 

 

 

 

 

 

Informationen kommer från Elsäkerhetsverket.

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB.