Ny tjänst för mer fastighetsnära insamling – FNI

21 augusti, 2017

Från 22 augusti finns en ny tjänst för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommuner som kostnadseffektivt vill bredda erbjudandet till de boende och samtidigt vill bidra till en bättre miljö.

 

På webbsidan fni.nu som nu lanserats hittar fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommuner en ABC för att inrätta fastighetsnära insamling och därigenom tillgodose de boendes vilja att återvinna fler förpackningar och tidningar.

 

I undersökning våren 2017 säger hela 95 % av Sveriges hushåll att de källsorterar sitt avfall och 20-30 % säger att de skulle sortera ut ännu fler förpackningar om de hade närmre till insamlingsplatsen.

 

Här finner Ni FNI.

Här finner Ni mer information.

 

Informationen kommer från FTI.

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB.