Sommarhälsning från Altea!

2 juli, 2018

Glad sommar!
v. 29, v. 30 och v. 31 kommer vi att ha stängt.
Om det är akut kan du ringa 013-16 30 30.

sommarbild2

 

Nu är sommaren och semestertider här. Var du än kommer att befinna dig så bör du passa på att ta dig litet ledigt och njuta av värmen, vattnet, ljuset, barnen och deras sommarlov, eller vad det nu kan vara som gör en sommar för just dig!

 

Kanske bjuder semestern på bad i Östersjön. Vårt vackra innanhav är ett av världens mest förorenade. Övergödning, överfiske, den ökande sjöfarten och våra utsläpp av miljögifter har gjort Östersjön till ett hav i kris. Men det finns många projekt som arbetar för att rädda Östersjön. Här kan Ni läsa om några av projekten.

 

PS I enlighet med GDPR har samtycke inhämtats av båda vårdnadshavarna till barnen på bilden för denna ändamålsenliga behandling DS!

 

Vi önskar Er alla en avkopplande och givande semester!

David, Lars, Kurt, Anders, Malin, Emma och Berit