Naturvårdsverket instiftar Miljömålspriset

11 januari, 2019

Miljömålen har funnits i 20 år. För att inspirera till fortsatt uthålligt och uppfinningsrikt miljöarbete instiftar nu Naturvårdsverket ett nytt pris; Miljömålspriset. Vem eller vilka ska uppmärksammas och belönas för ambitiöst och framgångsrikt miljöarbete som bidrar till att nå Sveriges miljömål?

 

Nomineringsprocessen är öppen för alla. Det går att nominera bidrag fram till den 10 februari 2019. Årets miljömålspris kommer att delas ut i samband med konferensen Miljömålsdagarna den 14 maj i Karlskrona. Priset består av ett inramat diplom och den stora äran att bli utvald och upplyft som ett gott exempel för hela Sverige.

 

Priset delas ut i tre kategorier:
• Miljömålspriset – uthållighet och långsiktighet
• Miljömålspriset – mod och tempo
• Miljömålspriset – årets inspiratör

 

Här finner Ni mer information.

 

Informationen kommer från Naturvårdsverket.

Vid frågor eller för mer information, kontakta Altea AB.