Uppdateringar i Flow

28 januari, 2020

Under hösten har det digitala systemet Flow uppdaterats och det är primärt mindre ändringar som ska höja upplevelsen för er användare som har skett. Nedan följer en enklare sammanfattning av några av förändringarna:

 

Det finns nu möjlighet att backa statusen på en Avvikelse, om det skulle vara så att felregistrering sker.

 

Sortering och filtrering har förbättrats generellt i Flow.

 

Snabbfunktion för åtgärd av Aktiviteter har införts. Kryssruta finns nu i listan och då sätts dagens datum som åtgärdsdatum.

 

Anpassning har skett av obligatoriska fält vid sparande av åtgärd för Interna revisioner. Ni måste nu inte längre fylla i samtliga fält utan kan spara ert pågående arbete.

 

Vid länkning i det nya processverktyget Draw har sökbarheten utökats så att även beskrivning anges. Automatisk text läggs även till på den box som länkning sker till.

 

Kopieringsfunktion finns nu även för processer – möjlighet att i listan kopiera en befintlig process.

 

Funktion för kvittering av dokument har förbättrats. Enbart senaste utgåvan av dokument behöver kvitteras av användare.

 

Förbättrad utskriftsfunktionalitet för enkätresultat – bättre sidbrytningar.

 

Ny dokumentläsare som är mer pålitlig och fungerar bättre. Nu går det att på ett bättre sätt läsa dokument direkt i webbläsaren. För att testa denna på din användare går du till användarhanteringen, klickar på plustecknet framför din användare och scrollar längst ned. Där kryssar du sedan ur bocken i rutan som anger ”Stäng av MS Office visare”. Sedan kan du testa att använda dokumentläsaren genom att klicka på ett dokument i dina processer.

 


 

Vi arbetar ständigt med förbättringar i Flow och tar tacksamt emot förbättringsförslag från er användare. Maila gärna in dessa till info@altea.se.

 

En av de stora pågående förändringarna är den layoutförbättring och mobilanpassning som kommer att publiceras under våren 2020. Mer info och förhandsbilder kommer inom kort!

 

Har Ni frågor om Flow eller bara vill prata en stund så tveka inte att höra av Er till någon av oss på Altea AB – 013-163030!