Uppdateringar FLOW

17 juni, 2020

Förbättringsarbete har skett i Flow och följande saker har förbättrats:

– Exportfunktion har tillförts till dokumentlistan som medför att man kan exportera innehållet i dokumentlistan till Excel.

– En papperskorgsfunktion har tillförts till processmodulen

– Förändrad kategorihantering under dokumentfliken, en administratör kan nu skapa kategorier för dokument i lista som övriga kan spara dokument i.

– När man  skickar ut en enkät från systemet finns nu möjligheten att be respondenten att bifoga en fil med sitt svar. Exempelvis användbart om man skickar ut leverantörsbedömningar via systemet så kan man be leverantören att bifoga en kopia av sina giltiga certifikat med svaret.

 

Vi arbetar ständigt med förbättringar i Flow och tar tacksamt emot förbättringsförslag från er användare. Maila gärna in dessa till info@altea.se.

En av de stora pågående förändringarna är den layoutförbättring och mobilanpassning som kommer att publiceras under våren 2020. Titta gärna på separat beskrivning av detta här: Förhandstitt på nya designen i Flow

Har Ni frågor om Flow eller bara vill prata en stund så tveka inte att höra av Er till någon av oss på Altea AB – 013-163030!