Juridik

Offentlig upphandlinglou

Våra upphandlingsexperter erbjuder högkvalitativ juridisk rådgivning i alla upphandlingens skeden. De granskar Era anbud innan Ni skickar in dem så att de uppfyller förfrågningsunderlagets skallkrav. Skulle Ni inte vinna upphandlingen granskar de upphandling. Skulle det finnas brister hjälper de Er med överprövningen.

 

Avtalsrätt

AVTALVåra jurister hjälper Er med avtalsgranskning och upprättande av avtal i såval privata som kommersiella sammanhang. Vid förhandlingar med aktörer kan en avtalsjurist vara det stöd som behövs för att se till att affären blir framgångsrik. Vi hjälper även till med skräddarsydda utbildningar där vi behandlar allt från avtalsrättsliga grunder till hur man får leverantörsavtalen att matcha de avtal man ingår med sina kunder.

 
 
 

 

Generationsskifte generationsskifte

 

Generationsskifte i familjeföretag är ofta en både komplex och känslomässig fråga. Låt våra jurister hjälpa Er med allt från inledande diskussioner och genomgång av olika alternativ till att hjälpa Er under hela generationsskiftet.

 

Privaträtt

CARLivet förändras och man måste under livetsskeenden upprätta olika typer av juridiska dokument. Ska Du gifta Dig, skilja Dig, bli sambo för första gången eller behöver Du upprätta ett testament eller en bouppteckning. Låt våra jurister hjälpa Dig. Vi hjälper Dig även när Du ska hyra ut Din lägenhet i andra hand eller sälja båten.